image

image

image

sinds vrijdag slapen we op de boerderij. ja! het is allemaal heel snel gegaan. nu zitten we heerlijk buiten, zoals elke avond. we horen krekels, zitten bij het vuur, horen een boer nog werken op zijn land.

wij werken ook op het land. installeren ons in het huis en genieten met volle teugen van het buitenleven. we hebben negen kippen overgenomen en eten volop vijgen, perzikken en pruimen. ontdekken steeds nieuwe planten, bomen, verborgen schuurtjes en een plaat van jezus achterin de kast.

de poezen houden we binnen omdat we buiten vijf boerderij katten hebben. van het schuwe doch pittige soort. letterlijk de kaas van ons brood als we even niet opletten.

mels en filippa slapen inmiddels lekker in hun eigen bedjes en de meest noodzakelijke dingen hebben we verhuisd. in offida komen we nog vaak om spullen te halen, te oogsten en praatjes te maken met lieve mensen die we daar hebben leren kennen.

buurman mario heeft met mels al afgesproken dat hij hem roept als ie in de bergen is. “melse..!!!” doet mels dan voor.
en mels is inmiddels ook boer, voor de kippen niet bang.

en ik heb dit geblogd voor het eerst hier, natuurlijk, en op mijn mobiele telefoon. zonder hoofdletters en met foto’s. sono curiosa…

1 reply
 1. zio e zia
  zio e zia says:

  nogmaals: veel geluk in jullie nieuwe verblijf!
  kippen en eieren, vijgen, perzikken en pruimen. Prachtige bloemen, een hoop katten en …
  de italiaanse vlag!
  Ik wed, dat er nog een hoop bijkomt!
  Doe je best……….

Comments are closed.