goedemorgen, we hebben vast internet, adsl. wat een genot. geen frustratie meer over weinig dekking met de chiavetta (de italiaanse dongel) en niet meer letten op de tijd. rustig even weglopen bij de computer. er is ook een risico, blijven hangen en surfen.. maar we hebben genoeg dat onze aandacht vraagt gelukkig.

en met onze smartphones (ik heb sinds kort ook een) kunnen we snel even wat opzoeken of een berichtje twitteren (zoals ik laatst twitterde over mijn kruidenwandeling, in de trend van plattelandsbeleving via twitter voor mensen in de stad.) en dit blog staat weer op mijn facebook en twitter straks…

aandacht hebben we naast mels en filippa voor de steeds vollere yogalessen, de contacten en projecten van cas’ werk, de feestje en etentjes bij onze nieuwe vrienden, de carnavals activiteiten in offida, een wandeling door de natuur, de moestuin en lekker eten maken.

de bank is nog bezig met onze case en voor de subsidieaanvraag hebben we onlangs wat dingen moeten uitleggen. ze zijn in ieder geval met ons bezig en wij met het project: delicious nature. we rijden af en toe langs onze beoogde boerderij, wandelen in onze toekomstige achtertuin (de monte ascensione) of cas fietst er langs met zijn nieuwe fietsvrienden. de website voor zijn vakantie is inmiddels online. check; bikingholidays.deliciousnature.com.

hij zit nu op de fiets en is enorm enthousiast over de ongereptheid en de mogelijkheden die hier zijn voor de mountainbike liefhebber. het is wat anders dan de rondje in de schoorelse duinen dat wij wel eens reden.  waar je af en toe moest wachten omdat je anders in de file van fietsers terechtkomt en waar je niet zomaar van het geijkte pad mocht afwijken. als je van avontuur en natuur houdt, check zijn website het uit! naast de twee voorgestelde vakanties kun je ook gaan voor een tailor made optie.

[slideshow]

allemaal in met en rondom de natuur, onder de naam delicious nature. vakanties (met yoga, fietsen, gastronomisch, bij de boer) saffraan en aardbeien. heerlijke natuur, dankbaar voor deze natuur en in harmonie samen genieten!