alle dagen italie is een blog van caspar en annemieke die in april 2010 van haarlem naar italie zijn vertrokken samen met hun zoon mels. na twee maanden ervaring opdoen bij agriturismo la casa sull’albero in de buurt van ancona hebben we een jaar in offida gewoond. eind 2010 is in san benedetto del tronto onze dochter filippa geboren. sinds juli 2011 wonen we in onze boerderij nabij rotella, aan de voet van de monte ascensione.

hier hebben we inmiddels onze eerste saffraan geoogst en gaan we kruiden verbouwen die we eveneens gedroogd gaan verkopen in onze webshop (keukenkruiden en kruidenthee). lees hier over hoe we onze saffraan verbouwen en vind heerlijke recepten.

gasten kunnen we ontvangen in de agriturismo van onze buren waar anne ook haar yogavakanties houdt in mei en september (zie ook https://www.deliciousnature.com/yogavakanties).  cas organiseert gastronomische trips en fietsvakanties (zie voor het laatste: http://bikingholidays.deliciousnature.com/)

voor het werk op de boerderij is hulp altijd welkom! we vinden het leuk om vrijwilligers te ontvangen en bieden graag een bed, lekker eten en drinken en een goed gesprek in ruil voor hulp op het land en in en om het huis. bekijk ons profiel op workaway voor de laatste stand van zaken (daarnaast vind je ons ook op helpx en zijn we aangesloten bij wwoof).